Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes på 60% till man i Västerås.

Ort: Västerås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-03
Sista ansökningsdatum: 2021-11-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund är en 70-årig man som bor tillsammans med anhörig i Västerås. Mannen har Alzheimer sjukdom i sent stadie och har mist sitt tal och är i behov av assistans med allt i vardagen. Som personlig assistent kommer du att vara behjälplig vid matsituationer, hushållsbestyr, personlig omvårdnad och hålla kunden sällskap. Det finns hjälpmedel i hemmet som används vid förflyttningar och kunden sitter även i rullstol. Det är en lugn arbetsplats hos kunden och är det så att du till exempel studerar vid är det okej vid tillfälle studera/läsa hos kunden. Som personlig assistent är det väldigt viktigt att du är lyhörd och uppmärksam och noggran i ditt arbete hos kund.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänstgöringsgraden är 60 % och vi tillämpar anställningsformen SLUV "Så länge uppdraget varar anställning". Arbetstiderna är förlagda enligt följande: Måndagar kl.07:00-00:30, torsdagar kl.17:00-00 och 3 av 4 onsdagar kl.06:30-17:00 alternativt kl.17-00:30. Det kommer även finnas arbetspass under vissa lördagar också, tiderna kan variera.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående.

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är glad och som är van vid att ta ett stort ansvar och som kan arbeta självgående. Som person är du lugn och trivs med att arbeta på stillsamma arbetsplatser och är tålmodig. Det är viktigt att du är lyhörd och har du erfarenhet av alzheimer i sent stadie är det meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökande för tjänsten.

För denna tjänst krävs det att du:
- har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- har erfarenhet av en liknande roll
- är rökfri
- uppvisar ett godkännt belastningsregister (LSS - att utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder, nr: 442.9)

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-11-30
Ansök här

Kontaktperson

Elin Hjerén Rekryteringsansvarig