Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-11-17

Personlig assistent sökes som timvikarie hos man i Skärplinge

Om tjänsten

Vi på Humana Assistans söker nu en personlig assistent till vår kund i Skärplinge! Söker du arbete som timvikarie? 

Om tjänsten
Kunden är en man i 62-års åldern som är förlamad i vissa delar av kroppen och är rullstolsburen. Som personlig assistent hos honom kommer du vara behjälplig med bland annat påklädning, personlig omvårdnad, matlagning och vid övriga hushållsbestyr. Kunden berättar för assistenterna vad han behöver och som assistent följer du även med på aktiviteter utanför hemmet. Ett stort intresse för kunden är trädgårdsarbete och han tycker om att vara ute på till exempel promenader. 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten är som timvikarie där du arbetar vid ordinarie personals frånvaro som till exempel, vid sjukluckor eller planerad ledighet. Vi tillämpar anställningsformen ´timanställning´. Arbetspassen är varierande mellan dagtid kl.07-15:00 eller kvällstid kl.15-23:00.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Så snart som möjligt.

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar. Som person tar du gärna egna initiativ i ditt arbete och delar du kundes intresse för trädgåedsarbete är det ett plus. 

För denna tjänst krävs det att du:
- Har B-körkort och tillgång till bil.
- Tål pälsdjur
- Tål rökning
- God förståelse för svenska både i tal och skrift.

Det är även meriterande om du har:
- Erfarenhet av en liknande roll
- God förståelse och tal i engelska

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!


Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Marlene Kangaskorte-Forslin