Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes som timvikarie till kvinna i Västerås

Ort: Västerås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-03
Sista ansökningsdatum: 2021-11-30
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu personlig assistent som vill arbeta som timvikarie hos en kvinna i 50-årsåldern i Västerås. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Som personlig assistent till vår kund kommer du att hjälpa till med samtliga dagliga uppgifter. Arbetet innefattar av- och påklädning, hushållssysslor personlig omvårdnad och hygien och övrigt som uppkommer i vardagen. Kunden tycker om natur och djur och delar du dessa intressen kommer du att trivas på denna arbetsplats. 

Vem är du?
Åldern är mindre viktig utan det är viktigaste för kunden är att personkemin stämmer. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa en god relation med vår kund, vi söker dig med gott hjärta och glatt humör, som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar.

För denna tjänst krävs det att du:
- har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- tål pälsdjur och har djurvana 

Det är även meriterande om du:
- har erfarenhet av vårdyrket 
- Har körkort och bil

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timvikarie vid behov 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-11-30
Ansök här

Kontaktperson

Elin Hjerén Rekryteringsansvarig