Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till 1-årig flicka.

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-25
Sista ansökningsdatum: 2022-02-28
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, HelgVill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi letar omgående efter flera ansvarsfulla och gärna erfarna personliga assistenter till ett uppdrag i Järfälla. Vårt uppdrag är att ta hand om en ettårig flicka som behöver behöver tillsyn dygnet runt med vaken natt.

Om tjänsten

Arbetet innefattar avancerad hemsjukvård med track. Utöver detta hjälper du till med personlig hygien, av- och påklädning och sondmatning. Du kommer att vara en viktig person för hennes utveckling.

Under dagen och natten är det viktigt att man håller ett öga på den lilla flickan och att man är ansvarsfull, noggrann och uppmärksam.

Du kommer att få utbildning i andningsvård på Karolinska sjukhuset innan du kan börja jobba på egen hand i hemmet. Du kommer även att få gå introduktionspass tills du har lärt dig det du måste kunna.

 

Rekryteringar kommer att ske löpande. Tidigare erfarenhet från yrket är meriterande men också att vi kommer att gå mycket på personlig lämplighet.

Det är ett stort plus ifall du har erfarenhet av att arbetat med trakeostomi på barn.

Vi ser att gärna du som sökande har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent då helst med mindre barn -ha erfarenhet av trakeostomi - samt att det sker en utbildning på sjukhuset, vara positiv och ha ett lugnt tålamod samt vara ansvarsfull.

 

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker ett flertal assistenter.Tjänsten är dag kväll ,natt och helg och vi erbjuder både del- och heltid.

Lön: Fast timlönen  och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: enligt överenskommelseAtt jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-28
Ansök här

Kontaktperson

Shna Armaghan Uppdragschef