1. Du är här: Personlig assistent sökes till 11-åriga Otto i Trollbäcken!

Personlig assistent sökes till 11-åriga Otto i Trollbäcken!

Stad: Haninge
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-11-12
Sista ansökningsdatum: 2019-12-12
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi ytterligare en medarbetare till vårt gäng, kanske är du vår nästa kollega? Vi söker en personlig assistent till en sprallig och glad kille som är boende 10 minuter från Gullmarsplan. 

Om tjänsten:
Vi söker nu en personlig assistent som vill arbeta extra hos en funktionshindrad 11-årig pojke. Pojken bor tillsammans med sin familj alldeles intill kommunikationsmedel i Trollbäcken/Hanviken. Dina arbetsuppgifter som personlig assistent består av omvårdnad men även till stor del att ge vardaglig stimulans. Då pojkens behov är allt från matning till utomhusaktiviteter präglas arbetet av rutiner och frihet under ansvar. Familjen söker dig som har ett hjärta av guld och ser det positiva i allt. Har du erfarenhet av ståskal, PEG, inhalationer, andningsgymnastik, massage och stretch är det fördel men det är inget krav då all utbildning ges på plats. I de allra flesta fall kommer du att arbeta tillsammans med en annan assistent

Vi söker dig som:
Vi söker dig som vill ha ett betydelsefullt extra jobb och som trivs i rollen som vikarie. Engagemang och positivenergi är ledorden!
Stor vikt kommer att läggs vid din personliga lämplighet, så skriv gärna i din ansökan om varför du tror att just ni passar bra ihop. Självklart får du en grundlig introduktion på plats så att både du och han är trygga i vardagen. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi ser fram emot din ansökan!

Vänligen,

Familjen Castren med Otto i spetsen. 

PS1. Även syrrorna Liv (9 år) och Tess (14 år) hälsar…

PS2. …det gör även vi andra assistenter som ser fram emot ny kollega.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Timvikarie. 

Schema: Varierande dag, kväll, vardag och helg. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.seEnligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-12-12
Ansök här

Kontaktperson

Sarah Kopp