Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till 13 årig tjej i Motala!

Ort: Motala
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-22
Sista ansökningsdatum: 2023-06-23
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg

Vi söker efter en barnkär personlig assistent som vill jobba hos en av våra kunder i Motala. Tjänsten är ett timvikariat men med chans till schemarad. 

Om tjänsten

Våran kund är 13 år och är i egentligen en alldeles vanlig tjej som går i skolan, leker med kompisar och bråkar med sina syskon. Det som skiljer henne från mängden, förutom hennes härliga personlighet, är hennes svaga muskler. Hon har en medfödd muskelsjukdom som heter SMA. Det gör henne muskelsvag i hela kroppen och ger henne ett stort hjälpmedelsbehov. Hon har begränsad rörlighet men är en självständig tjej med stor vilja och uppfinningsrikedom. Nu behöver hon någon som kan hjälpa henne utföra det hennes svaga muskler hindrar henne att göra. Någon som kan vara med henne i skolan eller när hon leker med kompisar. När hon badar eller städar sitt rum. Tänker och bestämmer gör hon själv och hon är bra på att vägleda i hur hon vill ha det.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Dagar, kvällar & helger. Tjänsten är ett timvikariat med möjlighet till schemarad.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommesle.

Vem är du?

  • Är genuint intresserad av att arbeta som personlig assistent.
  • Är rökfri.
  • Tål pälsdjur, då katt finns i hemmet.
  • Har möjlighet att jobba mestadels kvällar och helger.
  • Innehar B-körkort.

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på att vara inkännande och flexibel. Det är meriterande med tidigare erfarenhet inom vården samt ifall du är utbildad undersköterska, men det allra viktigaste är personkemin.


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2023-06-23
Ansök här

Kontaktperson

Victoria Bengtsson Rekryteringsansvarig