Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till 16-årig kille på Lidingö!

Ort: Lidingö
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-23
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta kvällar och helger samt dagtid på lov. Det finns även möjlighet till heltid nästa år när jag börjar på gymnasiet. Jag bor på Lidingö (högbacka) och du kan åka med mig härifrån efter skolan. Vill du bli min nya assistent?

Om tjänsten
Jag är en glad och energisk kille på 16 år som söker nya assistenter, både tjejer och killar önskas. Du är över 18 år och är lyhörd, positiv och pålitlig som person samt behärska svenska språket bra i både tal och skrift då mitt tal är lite otydligt då mitt tal är lite otydligt och jag har svårt att läsa och skriva själv. En dag med mig kan vara slö med spel, film, snack och glass eller så kan den innebära cykling, bad, studsmatta och utflykter.

Jag har en CP-skada och sitter i rullstol, så du hjälper mig med sånt jag inte klarar av på egen hand. Ingen erfarenhet krävs då du får en ordentlig introduktion och familjen finns oftast i bakgrunden om stöd skulle behövas.Tjänsten hos mig passar väldigt bra för dig som studerar och har sommarlov som vill jobba kvällar/helger någon gång ibland samt tycker att det skulle kännas meningsfullt och vara en extrakompis som hjälper en att slippa föräldrarna emellanåt.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Anställningsformen är en SLUV ”Så länge uppdraget varar anställning” med en schemarad på 14h/v. Arbetstiderna är ganska flexibla och schema kan anpassas så det passar alla. Vardagar kl. 16:00-19:00 och helger/lov är arbetstiderna oftast förlagda kl.10:00-18:00. 
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: 03/01-22.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Elin Hjerén Rekryteringsansvarig