Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till 35-årig kvinna i Örebro

Ort: Örebro
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-19
Sista ansökningsdatum: 2023-06-18
Arbetstid: Dag

Personlig assistent sökes till 35-årig kvinna i Örebro
 

Är du ansvarstagande, social och trivs med att hjälpa andra? Då kan det här vara tjänsten för dig! Nu söker vi en personlig assistent till en kvinna på 35 år som är boende i Örebro. Tjänsten avser en fast schemarad på 30%. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv
 
Om tjänsten 
Vi söker nu en assistent till en glad kvinna i 35års åldern som är boende i Örebro. Hon har en intellektuell funktionsnedsättning, autism och epilepsi. Hon behöver vägledning och stöttning i sin vardag, och du som assistent kommer hjälpa och stötta henne i de flesta moment som kan uppkomma i vardagen.

Vem är du? 
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar, vi söker därför efter dig som är lyhörd, engagerad och ansvarstagande. Det är även viktigt att du kan ta egna initiativ och ser vad som behöver göras. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat som personlig assistent. 
  
Arbetstid och tjänstgöringsgrad:
Tjänsten avser en fast schemarad på 30%.

Arbetspassen är förlagda måndag till fredag varje vecka.
Fyra av passen ligger mellan kl. 07,30-10,00 och ett pass är mellan kl. 07,30-09,30

Lön:
Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal. 

Tillträde: 
Enligt överenskommelse. 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!
 

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana 
https://www.humana.se/personligassistent

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2023-06-18
Ansök här

Kontaktperson

Evelina Madheim Rekryteringsansvarig