Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till aktiv 16-åring!

Ort: Kalmar
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-14
Sista ansökningsdatum: 2023-03-31
Arbetstid: Dag

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker en personlig assistent till en pigg, glad och aktiv 16-årig kille som pluggar i Kalmar.
Ditt uppdrag är att vara med och hjälpa honom i vardagen efter skoltid.
Stor vikt lägger vi på personlig lämplighet, att du har en trygg personlighet och gärna erfarenhet av att jobba med barn med speciella behov.
Vi jobbar med BTI-inlärning, sensomotorisk träning, kommunikationsbilder mm. Utbildningar i bland annat dessa ämnen kan komma att bli aktuellt.
Det är meriterande att ha kunskap om dessa områden, men viktigast är att personkemin stämmer. 

Vi vill att du som söker har körkort och tillgång till bil, eftersom killen bor en liten bit utanför stan.

Vi önskar att du som söker är en aktiv och glad person som kan guida vår kille genom eftermiddagen i ett lagom tempo och kan på så sätt vara med och göra skillnad för hans framtid.
Vi utgår från att du är en positiv person som tycker arbete med människor är stimulerande. Vi vill att du är rak och ärlig och tar ditt arbete seriöst.
 

Arbetstider: Fast tjänst på ca 50%, 20h i veckan i snitt. Måndag till onsdag från ca 14.00-21.00. (endast skolveckor som man jobbar, vid helg, skollov och röda dagar är man ledig)
Tillträde: Omgående

Urval sker löpande så skicka in din ansökan idag!


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2023-03-31
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig