1. Du är här: Personlig assistent sökes till aktiv kvinna i Västerås

Personlig assistent sökes till aktiv kvinna i Västerås

Stad: Västerås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-01-02
Sista ansökningsdatum: 2020-02-02
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Om tjänsten: 
Vår kund är en aktiv kvinna som är helkroppsförlamad. Att vara personlig assistent hos kunden innebär att du hjälper och stöttar kunden i dennas vardag. Din arbetsplats är där kunden befinner sig och dina arbetsuppgifter varierar beroende på kundens önskemål. Bland annat omfattar arbetsuppgifterna avancerad omvårdnad, hushållsarbete, att köra kundens bil och att följa med på resor.

Vi söker dig som:
* Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
* Har B-körkort, ett krav
* Tål pälsdjur
* Är rökfri
* Gärna har erfarenhet från arbete som personlig assistent eller liknande uppdrag, alternativt omsorgsutbildning

Vi söker dig som är bra på att läsa av situationer och anpassa dig efter dessa. Som person är du lugn och trygg i dig själv. Du bör även vara stresstålig och ansvarsfull. Vi värdesätter att du är noggrann och engagerad i ditt arbete.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker en personlig assistent till en schemarad ca 80%.
Arbetstiderna är förlagda dagtid kl: 07-15:00, kväll kl: 15:00-21:00 och helger kl: 07-19:00. 
Större delen av schemaraden är förlagd kvällstid samt 2 helger/månad. 

Körkort: Är ett krav!

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående/enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-02-02
Ansök här

Kontaktperson

Liv Eriksson Rekryteringsansvarig 021-8130409