1. Du är här: Personlig assistent sökes till aktiv kvinna i Västerhaninge

Personlig assistent sökes till aktiv kvinna i Västerhaninge

Stad: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-02-11
Sista ansökningsdatum: 2019-03-11
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Jag är en kvinna i 50-års åldern som är bosatt i Västerhaninge. Jag och min familj bor ute på landet och det krävs körkort och bil. Jag tycker om att vara aktiv och att hitta på saker. Barn och djur finns i familjen så barn- och djurvana krävs. Intressen är familj, vänner, djur, natur, hem och trädgård samt shopping.

Jag söker en positiv tjej/kvinna som är driftig, flexibel, ansvarsfull, självgående och som har förmågan att ”läsa av” olika situationer. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Jag vill ser helst kvinnliga sökanden samt att du är ickerökare.

Om detta känns som en intressant tjänst för dig får du mer än gärna skicka in din ansökan redan idag!

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: 75-100%.
Ca 3 pass i veckan mellan ca 06-18 samt en helgdag i månaden. Schema läggs upp i samråd med kunden.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Humana har valt att använda personlighetstestet MINT, som en del i urvalsprocessen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Testet gör du via en dator och en länk kommer att skickas till din angivna e-postadress. MiNT består av ett antal frågor och tar cirka 10 minuter att besvara. 

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-03-11
Ansök här

Kontaktperson

Sarah Kopp