Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till autistisk kille i Vedevåg, 100%

Ort: Lindesberg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-15
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Nu söker vi medarbetare till vårt gäng, kanske är du vår nästa kollega? 
 

Om tjänsten: 

Vi söker nu en personlig assistent till en tonårskille som är boende i Vedevåg. Du som söker tjänsten ska ha ett genuint intresse av att hjälpa andra människor. Som personlig assistent måste du vara flexibel, eftersom arbetet betyder att du hjälper en annan människa att leva sitt liv på sitt eget sätt. Vi ser gärna att du är lyhörd, positiv och påhittig. Kunden har ett intresse för Tv-spel och fiske. Han gillar även att vara ute i naturen samt bada. Delar du kundens intresse ser vi detta som ett stort plus. Vi ser gärna att du som söker är en man. Har du dessutom tidigare erfarenhet av arbete med människor med autism ser vi det som meriterande.

Då kunden är minderårig kräver vi ett giltigt polisregisterutdrag. Vi rekommenderar att beställa polisregisterutdraget i samband med att du söker tjänsten då det tar ett par veckor för polisen att utfärda dessa och du kommer inte kunna börja arbeta innan registret inkommit till oss på kontoret.

För kudnens räkning ser vi gärna att du som söker är mellan 20-40år.

Du som söker behöver ha:

- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift

- B-körkort och tillgång till bil

 

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Meriterande är om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent.

Vi erbjuder ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.


Arbetstid/Varaktighet: Vi söker personal på heltid. Anställning inleds med en timanställning för att du och kunden ska kunna prova och se hur det funkar mellan er. Arbetstiderna är förlagda under dag/kvällstid 09:00-19:00 måndag-torsdag.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Evelina Madheim Kund- och assistentansvarig