Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till busig kille i Karlskoga

Ort: Karlskoga
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-06-30
Sista ansökningsdatum: 2022-07-22
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Kunden är en 16 årig kille med autism, utvecklingsstörning och down syndrom. Han bor tillsammans med sin mamma och bror i Karlskoga.

Han tycker bland annat om att gå promenader och cykla.

Som assistent kommer du att hjälpa och stötta honom med det mesta som kan tänkas uppkomma i vardagen så som personlig hygien, måltider, påklädning osv. Målet är att han ska klara av så mycket som möjligt själv i vardagen och du som assistent ska finnas där som ett stöd och motivera honom när det behövs, samt hjälpa till i de moment han inte klarar av själv. Du kommer även hjälpa till att strukturera och planera hans vardag.

Vem är du?

Du som söker ska vara en person som tycker att arbete med människor är stimulerande.

Du bör vara en positiv person med engagemang och stort tålamod.

Vi söker dig som:

  • Är pedagogisk 
  • Är initiativtagande och driven
  • Är aktiv och tycker om att hitta på saker

För kundens räkning ser vi gärna manliga sökande i ålder 23+, men alla ansökningar beaktas självklart.

Det är även meriterande om du har:

  • Erfarenhet av en liknande roll
  • Erfarenhet av stödtecken

 

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten är till en början en timvikarietjänst som kan komma att övergå till en fast anställning på schema, varannan vecka (jämna veckor)

Lön: Skriv att timlönen är fast enligt överenskommelse och att övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2022-07-22
Ansök här

Kontaktperson

Mattias Österberg Rekryteringsansvarig