Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till dagtjänst 95 % hos äldre man i Trosa

Ort: Trosa
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-26
Sista ansökningsdatum: 2021-12-31
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu personlig assistent som vill arbeta med en härlig man boende i Trosa. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett
bra liv.

Om tjänsten
Jag är en 68-årig man som har en nackskada vilket gör att jag är förlamad till 97%. Jag bor tillsammans med min fru i en funktionell villa i centrala Trosa. Jag arbetar 25% i familjens fastighetsbolag.
Jag behöver hjälp med allt - hygien, påklädning, gymnastik, förflyttningar mm. Jag har en egen bil därför är ett av kraven körkort för automatväxlad bil. Jag förutsätter att du har erfarenhet av personlig assistans eller
motsvarande erfarenheter och/ eller utbildning inom vård och omsorg.

Vi söker nu personlig assistent som vill arbeta dag på schema, 95 %. 

Vem är du?
Vi söker dig, man eller kvinna, som är social, stabil och som är van vid att ta ett stort ansvar. Du är en vårdande person som är glad, flexibel och har en god sammarbetsförmåga. 
Det viktigt att du är lyhörd inför olika situationer samt att du visar respekt för kundens integritet. 
Vi föredrar att du bor i närområdet.

För denna tjänst krävs det alltså att du har:
- Erfarenhet av liknande roll
- Körkort & bil  

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: 95 % dag på rullande schema. Arbetstiden varierar från kl 8.00/9.00 till 20.00/22.00. 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överrenskommelse 

Välkommen med ett cv och personligt brev samt utdrag ur belastningsregistret

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Då det är viktigt för vår kund att se ett registerutdrag så önskar vi att ni  beställer ett så snart som möjjligt om ni inte redan har ett giltigt liggandes hemma. Utdraget är gilitigt i 1 år. Du kan beställa ett registerutdrag från polisens hemsida: https://polisen.se/tjanstertillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2021-12-31
Ansök här

Kontaktperson

Caroline Arbestål Rekryteringsansvarig caroline.arbestal@humana.se