Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till en ung kvinna boendes i Bollebygd

Ort: Borås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-08
Sista ansökningsdatum: 2023-04-29
Arbetstid: Varierande

Humana söker nu en personlig assistent till en kvinna i 25 årsåldern, som bor tillsammans med sin familj i Bollebygd.

Kvinnan har en lindrig utvecklingsstörning samt lättare autism, och arbetet kommer variera utifrån hennes dagliga behov och mående. Rollen som personlig assistent innebär att du kommer att stötta och motivera henne i vardagen, följa vardagliga rutiner samt hjälpa till med diverse sysslor i hemmet. Hon tycker om att göra diverse utflykter och aktiviteter så som att spela spel, titta på film, gå på bio, bada och Liseberg m.m. Och du som assistent kommer att vara delaktig i de olika aktiviteterna.

Vi söker dig som är en engagerad och strukturerad person, som har ett motiverande, flexibelt och ödmjukt förhållningssätt. Det är viktigt att du är trygg och stabil, tålmodig, ser möjligheter och är initiativtagande.

Körkort och körvana krävs, då bil körs i arbetet. Då kunden har hund, är det en fördel om du ej är allergisk.

Vi söker dig som vill arbeta minst 50%, med eventuellt chans till fler timmar framåt. Arbetspassen är förlagda både dag-, kväll- och nattetid, med väntetid under natten. Det är viktigt att du är flexibel och kan hoppa in och arbeta med kort varsel, både under vardagar och helg.

Det är meriterande om du har erfarenhet av liknade arbete sen tidigare men det är inte ett krav. Intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande
Sök jobbet senast 2023-04-29
Ansök här

Kontaktperson

Jenny Söderman Kontaktperson 0313896642