Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till glad tjej i Åkersberga!

Ort: Österåker
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-06-28
Sista ansökningsdatum: 2022-08-31
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en glad tjej på 19 år boende i Åkersberga. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten

Vi söker en glad, engagerad person med glimten i ögat, gärna med erfarenhet av omvårdnadsyrket. Du ska arbeta som personlig assistent hos en 19-årig tjej med flerfunktionsnedsättning och stora omvårdnadsbehov, som bor i ett kollektiv i Åkersberga. Erfarenhet av att arbeta med personer med flerfunktionsnedsättning är meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetstiden är i första hand förlagd till eftermiddag/kväll och helg men vaken natt, journatt och dag kan också bli aktuellt. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att övervaka andning och vidta andningsförebyggande åtgärder med hjälp av andningstekniska hjälpmedel, inhalationer med mera. Detta ställer höga krav på noggrannhet, ansvar och fingertoppskänsla.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten är ett föräldravikariat på 87%. Schema enligt överenskommelse.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse, övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Tidsbegränsad anställning med start enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som är lyhörd, empatisk, initiativtagande och trygg som person. Du ska ha intresse av att medverka till att kunden får det stöd som behövs. För oss är det inte bara vårdande insatser som står i fokus, lika viktigt är det att njuta av vad livet erbjuder, så som bio, konserter, utflykter, Gröna Lund mm. För arbetet krävs det att du har ett engagemang för en annan medmänniska som behöver omfattande stöd i sin vardag. Du förväntas ha ett gott bemötande. Din arbetsplats är där kunden befinner sig.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-08-31
Ansök här

Kontaktperson

Lovisa Lorentzon Rekryteringsansvarig