Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till fast schemarad

Ort: Ludvika
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-01-24
Sista ansökningsdatum: 2023-02-25
Arbetstid: Varierande

Hej!
Jag är en kille på 13 år som bor i Grängesberg.
Jag har ett flerfunktionshinder som gör att jag behöver hjälp och stöttning med det mesta i min vardag. Jag är funktionellt blind, går med stöd inomhus annars har jag en cool permobil, jag har epilepsi och saknar tal.

Jag går i skolan på vardagarna, så du som assistent följer med mig dit. På helgerna hittar jag gärna på någon aktivitet efter en skolvecka. Musik är mitt största intresse, jag tycker om att vara utomhus och tycker om att dansa.

Du som assistent ska vara stark i kroppen, ha grymt tålamod, se möjligheter i stället för problem, ha humor och kunna stå på dig då jag är en envis kille, du likt mig bör ha lätt till skratt.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från personlig assistans men det är meriterande, stor vikt kommer att läggas vid personkemi. Körkort och tillgång till bil är ett krav. Du som söker bör vara rökfri samt inneha god fysik.

Vi söker assistenter till en trygg och stabil personalgrupp som kan arbeta på fast schemarad om 85%, men också timvikarier. Anställningarna inleds som timanställningar. Du som assistent bör vara flexibel och kunna ställa upp med kort varsel samt kunna arbeta dygnspass.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande
Sök jobbet senast 2023-02-25
Ansök här

Kontaktperson

Christoffer Berglund Kontaktperson 0547716669