Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-09-05

Personlig assistent sökes till glad 30-årig tjej i Linköping

Om tjänsten

Vi söker nu duktiga personliga assistenter till en 30-årig glad och pigg tjej. Hon bor i en egen lägenhet i Vallastaden i Linköping. Det finns bra bussförbindelser till Vallastaden från Linköpings centrum.

Om tjänsten

Jobbet som personlig assistent består av att hjälpa vår kund med t.ex. personlig omvårdnad, matlagning, skötsel av hemmet och dagliga aktiviteter. I arbetsuppgifterna ingår också att vara med som personlig assistent på daglig verksamhet och hjälpa till vid ridning en gång i veckan. Vid ridningen är det dubbelassistans. Andra aktiviteter som assistenten ska hjälpa till med är bad i pool och träning i gym.

Kunden har flera funktionshinder såsom talhandikapp, epilepsi (korta frånvaroattacker), dålig balans och motorik. Kunden är gående inomhus och det ingår normalt inga lyft av henne.

Kundens främsta intressen är film, musik, matlagning och djur.

Vi söker dig som

 - inte röker

 - har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Du ska helst ha körkort för personbil då du ibland behöver köra kunden i kundens bil.

Kunden kommunicerar med tecken, ljud och bilder. Det är därför toppen om du har kunskaper i teckenkommunikation. Utbildning i teckenkommunikation kommer att erbjudas.

Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet inom vård, omsorg eller personlig assistans.

Arbetstid/Varaktighet

Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse är 50–75 % med möjlighet att kunna arbeta mer vid behov. Du bör kunna och vilja jobba alla tider (dag, kväll, natt och helg). Schema läggs i överenskommelse med alla assistenter så du behöver inte vara tillgänglig för schemaläggning dygnet runt alla dagar i månaden.

Det här jobbet passar även dig som studerar på distans under flera år eller studerar under flera år och har lite bunden/obligatorisk tid.

Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform via en timanställning som start, med möjlighet att sedan övergå till "så längre uppdraget varar", då man även kan få ett fast schema.

Lön
Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde

Urval kommer att ske löpande. Vi ser gärna att tjänsten börjar med bredvidgång så snart som möjligt i augusti, eller enligt överenskommelse.

Att jobba på Humana

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Övrigt

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Kontaktperson

Victoria Bengtsson Rekryteringsansvarig