Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till kvinna i Hemse, sommarvikariat och tjänst 50%!

Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-29
Sista ansökningsdatum: 2021-05-19
Arbetstid: Sommarjobb

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana!

Nu söker vi Personliga assistenter till en kvinna i 70-årsåldern som bor tillsammans med sin man och hund i Hemse på Gotland. Vår kund har en hjärnskada och sitter i rullstol. Som hennes personliga assistent kommer du vara henne behjälplig i alla moment i vardagen samt stötta henne vid olika fritidsaktiviteter, vårdbesök eller promenader. Vår kund tycker mycket om att umgås över en omgång Yatzy, mysa med sin hund, bowla, sy, lägga pussel, spela sällskapsspel och ta promenader.

Om tjänsten:
Vi söker nu 3 assistenter som vill jobba över sommaren. Tjänsterna är på 42-63%. Du börjar klockan 08:00 på morgonen och slutar ditt arbetspass klockan 08:00 morgonen därpå. Under natten förekommer sex timmars väntetid/sovande jour. 
Tillträde 2021-06-21.

Vi söker även dig som vill ha en tjänst på ca 50% så länge uppdraget varar med start omgående. Du arbetar ca 1-2 pass i veckan som kan vara förlagda exempelvis 15:00 till 08:00 dagen efter 09:00 till 12:00 dagen efter. Under natten förekommer 6 timmars väntetid/sovande jour. Det kan finnas möjlighet till fler pass under sommaren.

Detta är tjänster som är perfekt för dig som föredrar mycket ledig tid mellan dina arbetspass.

Vi söker dig som:
Vi tror att du som söker har erfarenhet från vård och omsorg eller personlig assistans. För att bli aktuell för tjänsten krävs följande:

- Du goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Du har B-körkort
- Du är ej allergisk mot hundar

Du som söker är med fördel över 25 år och som person är du lugn och tålmodig. Du talar och förstår god svenska, samt är tydlig i din kommunikation. Vi ser gärna kvinnliga sökanden.

Vill du få möjligheten att göra någons vardag lite bättre och samtidigt kombinera detta med relativt mycket ledig tid mellan arbetspassen? Sök tjänsten och/eller tipsa dina vänner!

Arbetstid: Varierande dag, kväll, natt och helg 
Tjänstgöringsgrad: ca 42-63 %
Lön: Fast enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.  
Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-05-19
Ansök här

Kontaktperson

Agnes Blom Rekryteringsansvarig