Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till kvinna i närheten av Hötorget

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-19
Sista ansökningsdatum: 2022-02-22
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Nu söker Humana en personlig assistent på ca 80% till en av våra kunder i centrala Stockholm! 

Vår kund är en kvinna i 50-årsåldern. Hon tycker mycket om att vara ute. Vår kund sitter i rullstol och behöver därför stöd av en personlig assistent i sin vardag.

Om tjänsten 
Vi söker dig som är intresserad av en tjänst på ca 80% på rullande schema, helger ingår.

Som personlig assistent kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser. Det innebär att arbetsuppgifterna bland annat omfattar omvårdnad, matintag, hygien, förflyttningar och tillsyn.

Vem vi söker 
Vi tror att du som söker tjänsten är ansvarfull, glad och flexibel. Du ska tycka om högt tempo och gillar att göra olika aktiviteter. Du har en känsla för när du ska hjälpa till och när du ska hålla dig i bakgrunden. För att bli aktuell i rekryteringen krävs följande: 

- Du ser uppdraget som långsiktigt 
- Du är helt rökfri 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom assistans, samt rullstol och tak lift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Arbetstid: Dag- och kvällstid, vardagar och helg
Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så länge uppdraget varar" samt timanställning. 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.  
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! 


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-22
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig