1. Du är här: Personlig assistent sökes till kvinna i Västerhaninge

Personlig assistent sökes till kvinna i Västerhaninge

Stad: Haninge
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-06-13
Sista ansökningsdatum: 2019-07-13
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb. Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Jag är en 28-årig tjej som söker tre nya personlig assistenter. Jag är en aktiv person som tränar, spelar teater och gillar att sjunga singstar. Andra intressen är att umgås med vänner, bio, bowling och cafébesök. Ibland börjar ditt arbetspass hemma hos mig i Västerhaninge och ibland på något annat ställe jag befinner mig på.

Efter en hjärnskada har jag ett rörelsehinder som gör att jag behöver praktisk hjälp i min vardag. För mig är det viktigt att du är lyhörd och behandlar mig med respekt. Du behöver kunna utföra dina arbetsuppgifter i min lugna takt så jag är delaktig. Jag önskar att du som söker är en glad och snäll person med fantasi som inte tar saker så allvarligt och strikt. Du som söker bör inte vara allergisk mot eller rädd för katter. Du bör även vara rökfri. Du som söker bör fokusera på det personliga brevet då jag gärna vill veta vem du är som person. Jag söker gärna kvinnliga personliga assistenter som är mellan 23 år och uppåt.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

Arbetstid / Varaktighet: 3 tjänster.

Tjänst 1: 83 %

Tjänst 2: 76 %

Tjänst 3: Timvikarie vid behov

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående.

Kontaktperon: Sarah Kopp

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har cirka 15 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge och Finland som utför omsorgstjänster till över 7 000 människor. Vi arbetar efter visionen "Alla har rätt till ett bra liv".

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-07-13
Ansök här