Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till Lidinö

Ort: Lidingö
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-13
Sista ansökningsdatum: 2023-04-08
Arbetstid: Varierande

Är du social, flexibel, har en positiv inställning till livet och vill ha ett meningsfullt arbete, kan du vara personen vi söker. Just nu söker vi timvikarier som kan arbeta vid ordinarie assistenters sjukdom och ledighet.

Kunden är rullstolsburen och behöver därför stöd för att få vardagen att fungera så bra som möjligt. Ditt jobb innebär att fungera som kundens förlängda armar och ben, det vill säga stöd med mat, hygien, av- och påklädning, träning, utflykter och omvårdnad. I ditt arbete ingår det även att hjälpa till med barnen när de vistas hemma.

Vi söker dig som är social, ansvarsfull, flexibel och positiv. Du talar och skriver god svenska och ser ett stort värde i att hjälpa andra. Du kommer jobba tillsammans med andra assistenter och behöver därför vara duktig på att samarbeta med andra för att uppnå målen. Kunden ser gärna att du som söker inte är rökare. Du ska inte heller vara pälsdjurallergiker då det finns hund i hemmet.

Arbetstiderna är varierande, dagtid, kväll, natt och helg. Under natten är det väntetid och du finns behjälplig om behov uppstår. Assistenterna har tillgång till eget vilorum samt eget badrum i kundens hem.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag, rekrytering sker löpande.
Vi ser fram emot att höra från dig!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande
Sök jobbet senast 2023-04-08
Ansök här

Kontaktperson

Elnaz Zeighami Kontaktperson 0857236627