Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till man i Västerås

Ort: Västerås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-03
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Dag

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu personliga assistenter som vill arbeta med en man i sina bästa år. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Nu söker vi personliga assistenter till en av våra manliga kunder som är bosatt i Västerås. Vår kund är en glad 63-årig man som efter en stroke är i behov av assistans i sin vardag. Som personlig assistent kommer du stötta kunden vid t.ex. förflyttningar, personlig hygien, hushållssysslor och aktiviteter utanför hemmet. Det finns rutiner i kundens vardag som är viktiga att man följer. Kunden har även afasi och en mildare epilepsi och det är väldigt viktigt att du som assistent är lyhörd till kundens behov. Kunden kommunicerar inte via tal så han älskar att hänga med i nyheterna och uppskattar trevliga samtal med alla sina assistenter. Kunden tycker även om att spela spel som till exempel, Yatzy och Fyra i rad.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi söker en timvikarie som kan hoppa in vid behov och en personlig assistent som går på en schemarad, ca 50%. Arbetstiderna är under dagtid och kvällstid på vardagar och helger. Arbetstiderna kan vara förlagda mellan 08-21:00, nattpass kan förekomma vid förfrågan men inte enligt schema. Resor med övernattning kan förekomma. 
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Vi tillämpar anställningsformen timanställning.
Tillträde: Omgående

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvarVi lägger stor vikt på personkemin med kunden och vi ser gärna kvinnliga sökande. Du som person är en lugn och mogen person som värnar om din kunds integritet. Du är även lyhörd och glad med en stor portion humor och du brinner för vårdyrket. Vi ser gärna att du är initiativtagande och kan arbeta självgående och är trygg i din roll. Flexibilitet är meriterande då vår kund ibland åker iväg på resor med sina assistenter. 
Är du en person som inte ser problem utan lösningar, som är stark, lättsam och har ett varmt hjärta - tveka inte - sök. 

Vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdagen!

För denna tjänst krävs det att du har:
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Tidigare erfarenhet av vårdyrket
- God fysik och kan utföra manuella förflyttningar

Det är även meriterande om du har:
- körkort och bil
- Tidigare erfarnheter av afasi och epilepsi 
- Kan tala portugisiska eller finska

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Paulina Franzén Rekryteringsansvarig paulina.franzen@humana.se