Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till man i Västerås

Ort: Västerås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-01
Sista ansökningsdatum: 2021-10-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba som personlig assistent och bidra med guldkant i människors vardag? Vi på Humana Assistans söker en personlig assistent till en 37-årig man som bor i Västerås. Vill du vara med och arbeta med vår vision - Alla har rätt till ett bra liv? Sök redan idag!

Om tjänsten
Kunden har autism och förståndshandikapp och är därför i behov av assistans i vardagen. Som personlig assistent kommer du att stötta kunden med det mesta som uppstår i vardagen t.ex. hushållssysslor, personlig hygien, av/på klädning och matsituation. Kunden kommunicerar med ord men du bör hantera det svenska språket väl både i tal och i skrift. Kunden är aktiv av sig och behöver fysisk aktivitet för att må bra. Han gillar t.ex. att åka skidor, träna på gymmet, gå långa promenader och att vandra i skogen. Som assistent ska du hjälpa honom att fortsätta med den fysiska aktiviteten, så du som söker bör själv vara aktiv och orka hänga med i kundens tempo. Det finns också rutiner i kundens vardag som är viktiga att man följer.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timvikarie vid behov, men eventuell chans till schemarad.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Vem är du?
- Har erfarenhet av autism (krav). Liknande roll  är meriterande.
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Är rökfri
- Är en aktiv samt driven person som gillar motion och att hitta på saker

Du som person är empatisk, flexibel, påhittig och kan både inspirera samt motivera kunden. Kunden arbetar på dagcenter på vardagarna och assistentens arbetstid är fördelad före och efter dagcenter samt på en del helger. Rekryteringen sker i nära samarbete med familjen. 

Att jobba på Human
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-10-31
Ansök här

Kontaktperson

Elin Hjerén Rekryteringsansvarig