Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till musikintresserad kille i Göteborg!

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-17
Sista ansökningsdatum: 2021-12-17
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg


Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med vår härliga kund, en kille på 38 år i Göteborg. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Vår kund är en kille på 38 år boende i Västra Frölunda. Han tycker mycket om musik och att hitta på trevliga utflykter och gå på olika sportevenemang. Då mat och matlagning är något vår kund uppskattar är det önskvärt att du likaså är intresserad av att tillsammans med honom ordna med middagen ihop. Delar du även hans intresse för spel? Han gillar allt från FIFA, GTA, Wii till brädspel och frågesport, eller en tur på stan och besöka ett trevligt quizställe. Vår kund tar sig fram med hjälp av sin assistent i sin rullstol. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag som påklädning och personlig omvårdnad. I anslutning till kundens hem finns ett gemensamhetsutrymme med plats och tid för umgänge tillsammans med kundens vänner och deras assistenter.


Vem är du?
Du är är genuint intresserat att göra vardagen tillsammans med honom till den bästa. Vi letar efter en engagerad, initiativrik person som gärna hittar på aktiviteter och motiverar vår kund. Vidare bör följande egenskaper stämma in på dig som person: glädjespridare, ansvarstagande, lugn, tålmodig och har ett gott ordningssinne som ser vad som behöver göras. Har du tidigare erfarenhet av omvårdnad är detta ett plus. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och personkemin mellan dig och vår kund är avgörande i denna rekrytering.

För denna tjänst krävs det att du har:
- Goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- B-körkort
- Delar något eller några intressen med vår kund

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten är på ca på 75%. Du arbetar i huvudsak dygnspass med jour på natten.

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående start när vi hittat rätt personer för vår kund. Vi tillämpar anställningsformen SLUV (så länge assistansuppdraget varar)


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-12-17
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig