Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till schemarad hos 19-årig tjej i Umeå

Ort: Umeå
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-03-17
Sista ansökningsdatum: 2023-04-30
Arbetstid: Natt

Nu söker vi på Humana en personlig assistent för en schemarad på 30 timmar i veckan i Umeå!

Vår kund är en glad tjej i 19-års åldern med omfattande hjälpbehov. Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser, vilket till exempel omfattar förflyttningar, personlig hygien & matsituationer. Du kommer även att följa med vår kund till skolan några dagar i veckan samt följa med på andra roliga aktiviteter som kunden uppskattar. Exempelvis tycker kunden om att åka på stan, gå på bio, sjunga, spela spel och mycket mer.

Om tjänsten
Vi söker just nu dig som är intresserad av en schemarad på 30 timmar i veckan, där arbetstiderna är förlagda aktiva nätter. 

Vem vi söker
Vi söker dig som är ansvarstagande, initiativtagande och har barnasinnet kvar då mycket bus och lek förekommer på arbetstid. Pälsdjur förekommer i hemmet så det är viktigt att du ej är allergisk. 

Meriterande är om du
-Har tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent eller annat vårdyrke
-Har tidigare erfarenhet av jobb med barn

Arbetstid/Varaktighet: Vi tillämpar anställningsformen SLUV "Så länge uppdraget varar" samt timanställning. Tiderna på arbetspassen är måndagar- torsdagar och söndagarar mellan kl. 21:30-07:30. Under fredag och lördagar mellan kl. 22:30-08:30. Schemaraden är på ett rullande schema enligt följande:
Vecka 1: onsdag och torsdag
Vecka 2: måndag, tisdag, fredag, lördag och söndag.
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. 
Tillträde: 2023-04-10
Ansökan: Din ansökan läses av personal vid Humana Assistans samt kundens anhöriga. 


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!
 

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Natt
Sök jobbet senast 2023-04-30
Ansök här

Kontaktperson

Elin Hjerén Rekryteringsansvarig