Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till skojfrisk kvinna i Halmstad!

Ort: Halmstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-11
Sista ansökningsdatum: 2022-02-13
Arbetstid: Dag

Nu söker vi efter personliga assister som vill jobba som timvikarier varierat på veckans alla dagar till vår kund i Eldsberga!

Vem är jag?


Kvinna 65 år gammal och strokedrabbad. Jag behöver timmisar som kan jobba när mina assistenter är sjuka eller vill vara lediga. Jag behöver hjälp med personlig omvårdnad och lite annat smått. Jag är gift, bor i hus med min man och vi har en hund och en katt. De innebär att du inte får vara allergisk mot pälsdjur. Jag har ett stort intresse för trädgård när det är den tiden. Loppisar är också något roligt att åka på. Har väldigt sjuk humor och tycker om att skratta åt allt. Eftersom du ska köra min bil som är automatväxlad så är körkort en förutsättning. Helst rökfri och tycker att tvål och vatten är bättre än att hälla på sig parfym och annat luktegott. Jag är doftallergiker. Har du någon erfarenhet i form av vårdarbete är det bra men inte en nödvändighet för mig. Det du behöver kunna får du lära dig här. Personkemin är viktigast för mig.

Tror du detta är något för dig så hör av dig till Humana genom att skicka in din ansökan med CV och personligt brev här.

Vem passar detta?

Söker enbart kvinnliga assistenter. Perfekt för dig som studerar, jobbar deltid eller har en annan deltidssysselsättning och vill dryga ut kassan lite.

Krav:

  • Ej allergisk mot pälsdjur
  • Körkort och tillgång till egen bil

Meriterande:

  • Har erfarenhet från en liknande roll
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift


Arbetstid/Varaktighet:  Timvikarie vid behov, dvs du arbetar vid ordinarie personals sjukdom och planerad ledighet. Arbetspassen utgörs dag- och kvällstid veckans alla dagar.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Tjänst kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därav vänta inte med din ansökan.

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-02-13
Ansök här

Kontaktperson

Camilla Lindeborg Rekryteringsansvarig