Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till sommarvikariat hos kvinna i Örebro

Ort: Örebro
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-03-09
Sista ansökningsdatum: 2021-04-25
Arbetstid: Sommarjobb

Letar du efter ett jobb till sommaren som är givande och meningsfullt? Då kan det här vara jobbet för dig! Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med en en kvinna i 80-årsåldern som är boende i Örebro. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Kunden har en hjärnskada och är därför i behov av assistans. Som hennes personliga assistent får du vägleda henne i att klara sin vardag och du stöttar upp i det hon inte klarar på egen hand.

I rollen som personlig assistent kommer du huvudsakligen att hjälpa till:
- med matlagning
- att se efter kundens hem
- vid kundens aktiviteter utanför hemmet


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Passen är förlagda med delade turer och arbetstiderna är 08.00-14.00 och 16.15-20.00. Det rör sig om deltid under totalt 8 veckor i sommar.
Lön: Lönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker som dig som är social och ansvarstagande. Har du jobbat inom vård eller omsorg alternativt har erfarenhet av personer med hjärnskada sedan innan så är det meriterande. 
För att trivas i rollen som personlig assistent till den här kunden är det bra om du har skinn på näsan. Vi söker endast kvinnor för denna tjänst.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2021-04-25
Ansök här

Kontaktperson

Julia Ceder Rekryteringsansvarig