Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till syskon i Linköping!

Ort: Linköping
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-11-15
Sista ansökningsdatum: 2021-12-15
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana. 

Nu söker vi dig som vill arbeta som timvikarie hos två syskon i 8-årsåldern. Kunderna har diagnoserna mikrocefali, epilepsi samt autism och kräver ständig tillsyn. Då de saknar eget tal är det viktigt att du som assistent både är lyhörd och uppmärksam för att kunna uppfylla deras behov på bästa sätt. I arbetsrollen ingår det habiliteringsträning med kunderna när möjlighet och tillfälle ges, exempelvis mat-träning och fysiska övningar. Delar av dagen förekommer dubbelbemanning och som personlig assistent assisterar man endast ett av syskonen åt gången.

Våra kunder tycker mycket om att sjunga. Andra saker de uppskattar är att läsa böcker, sitta med sin Ipad eller titta på bilder av olika slag. Promenader och utflykter till lekparken är andra uppskattade aktiviteter. 

Som assistent i denna familj behöver du tycka om varierade arbetsdagar där tålamodet ibland sätts på prov. För att trivas behöver du vara en person som gillar att vara “uppe på tårna” och när det händer saker! Du är anpassningsbar och kan ställa om snabbt när situationen kräver det. 

Vi söker dig som: 

- Har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat med barn 

- Har ett stort tålamod och skinn på näsan 

- Har grundläggande kunskaper i engelska 

- Har körkort och tillgång till egen bil
 

Känner du igen dig i beskrivningen och tror att du skulle passa för tjänsten är du varmt välkommen med din ansökan!  
 
Vi erbjuder:
 Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre. 

Arbetstid/Varaktighet: Timvikariat, arbete vid behov. Passen är förlagda främst eftermiddagar och kvällar, både vardagar och helger.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal 

Tillträde: Omgående. 

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 

Att jobba på Humana  
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. 
 
Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Registerutdrag 
Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbete med barn med funktionsnedsättning (LSS verksamhet) (442.9)
 
Vad händer nu? 
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 
 
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Frågor? 
Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

Hoppas vi hörs av! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-12-15
Ansök här

Kontaktperson

Lina Sjöqvist Rekryterings- och bemanningsansvarig lina.sjoqvist@humana.se