1. Du är här: Personlig assistent sökes till teknikintresserad kille!

Personlig assistent sökes till teknikintresserad kille!

Stad: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-01-07
Sista ansökningsdatum: 2020-02-07
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi ytterligare medarbetare till en av våra kunder som studerar och har boende i Stockholm, kanske är du vår nästa kollega? Hans intressen är att spela elhockey, hänga med kompisar, skolarbete, bio och resor!

Om tjänsten:

Vår kund är en glad och vetgirig 18-årig kille med muskeldystrofi och autistiska inslag. Som personlig assistent hos honom kommer du att vara ett socialt stöd och hjälp vid elhockeyträningar, för besök på stan, bio mm. Du kommer också vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel vid förflyttningar, personlig hygien, hushållsgöromål, stretchning och olika fritidsaktiviteter. 

Vi söker dig som:

  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
  • Är rökfri

Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn/ungdomar eller som personlig assistent.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är som timvikarie där man har möjlighet att önska pass som man vill arbeta. På vardagar är det främst eftermiddagspass ca kl. 14:00-21:30 och på helger ca. 09:00-21:00. Det förekommer ibland även andra arbetstider. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.se

Arbetstid / Varaktighet: - / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2020-02-07
Ansök här

Kontaktperson

Madeleine Svec Rekryteringsansvarig