Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till tjej i Lund, chans till fasta pass

Ort: Lund
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-02-19
Sista ansökningsdatum: 2023-05-28
Arbetstid: Varierande

Humana assistans söker en barnkär personlig assistent till en pigg och härlig tjej på 11 år.

Vi söker någon för att hoppa in vid behov om någon är sjuk eller vid ordinaries planerade ledigheter. Under vardagar när flickan har skola jobbar man 14.50-20.50 och på helger/lov jobbar man alltid 08-15.50. Ibland kommer hon hem tidigare från skolan också, tex kl.11. Det är med andra ord viktigt att kunna vara flexibel. De fasta pass som finns är både helger och vardagar.

Flickan har en CP-skada som gör att hon har svårigheter med sin fin- grov- och oralmotorik, men har ingen intellektuell funktionsnedsättning. Kommunikation sker med tecken och gester (TAKK). Som assistent stödjer du henne i kommunikationen samt hjälper henne med förflyttningar, sondmatning, ät- och drickträning, personlig hygien samt på -och avklädning. Det är önskvärt om du har kunskaper inom TAKK. Ange isåfall detta vid frågan "Har du de språkkunskaper som efterfrågas i annonsen". Utbildning i TAKK kan erbjudas om man inte har några förkunskaper.

Flickan är en glad och smart tjej som bland annat tycker om att rita, berätta sagor, bygga och titta på film. Svårigheter med att kommunicera gör att flickan kommer behöva hjälp med att kunna leka med kompisar och gå på fritidsaktiviteter. Då flickan är pigg, älskar att leka, och tycker om allt det som många andra 11-åringar gillar, så bör du som assistent ha ett barnasinne men samtidigt vara uppmärksam, ansvarsfull och strukturerad. Det uppskattas om du har en positiv inställning, är framåt, samt tålmodig och ödmjuk. Stor vikt kommer även läggas vid personliga egenskaper då samarbetet ska fungera mellan dig som assistent, flickan och hennes familj. Flickan bor med sin mamma och pappa i Lund.

Körkort är önskvärt.
Du bör inte vara allergisk mot pälsdjur då familjen har djur.
Det är ett krav att du är rökfri.

Rekrytering kommer ske löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du beskriver vem du är och varför du hade passat till tjänsten. För att få arbeta med ett barn under 18 år behöver du uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret. Beställ det redan idag så det hinner komma i tid: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande
Sök jobbet senast 2023-05-28
Ansök här

Kontaktperson

Annie Egede Uppström Kontaktperson 0462726644