Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till tjej i Skultuna!

Ort: Västerås
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-01
Sista ansökningsdatum: 2021-10-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Jag är en glad och nyfiken tjej som snart fyller 14 år och bor i Skultuna med min mamma, pappa och min lillasyster som är 9 år. Jag har autism och en utvecklingsstörning som du kommer få lära dig mer om. Mina assistenter får lära sig att använda tecken som stöd i vår kommunikation och andra pedagogiska tekniker som hjälper mig utvecklas. Mina intressen är sång, musik, lek och bus. Jag älskar min studsmatta, att rida och att fara fram i skidbacken.
Jag är inte i behov av barnpassning utan söker en person som vill lära sig mer om pedagogik och utvecklas med mig. Vi har täta personalmöten med inspiration, utbildning och trevligt umgänge. Det är bra om du är lugn och lyhörd för sinnesstämningar då jag även är i behov av vila och återhämtning i balans med aktivitet och lek.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Timanställning vid behov och schemarad. Arbetspassen kan vara förlagda både vardagar och helger. Arbetstiderna kan variera.
Lön: Fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående 

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och vi ser gärna att du tänker långsiktigt när du söker tjänsten. Vi söker dig som är social, lyhörd och pedagogisk. Du tycker om att arbeta med utveckling och har lätt för att se potential och möjligheter. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

För denna tjänst krävs det att du har:
- Erfarenhet av en liknande roll.

B-körkort samt tillgång till bil.

Det är även meriterande om du har:

- Erfarenhet av att arbeta med barn.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/ Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-10-31
Ansök här

Kontaktperson

Caroline Arbestål Rekryteringsansvarig caroline.arbestal@humana.se