Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till trevlig kvinna utanför Karlstad! Timvikariat

Ort: Karlstad
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-22
Sista ansökningsdatum: 2021-05-31
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Är du en personlig assistent som gillar att pyssla och påta i trädgården? Då kanske det är dig vi söker till vår trevliga kund i Karlstad!


Om tjänsten:

Vår kund är en äldre kvinna som tycker om att vara ute. Ditt arbete kommer att vara omväxlande med mycket utevistelse, därför tror vi att du som söker är en person som gillar att hålla igång. Är vädret bra så packar ni fikakorgen och tar en tur med bilen. Förutom att vistas ute och att pyssla och plantera i trädgården så tycker vår kund mycket om att läsa. Dina arbetsuppgifter kommer förutom att bistå vid ovanstående intressen också vara att hjälpa till med vardagliga hushållssysslor som matlagning, tvätt och städning.


Vi söker dig som:

  • Har körkort, då man kör kundens bil i tjänsten
  • Har goda kunskaper i svenska


Du som söker är mjuk till sättet, har ett lyhört sätt och är aktiv som person. Vi ser gärna att du är minst 30 år. Kunden röker, men röker alltid ute, ibland får hon besök av hundar, så du bör inte vara allergisk mot något av detta.


Vi erbjuder:
Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Vi söker sig som vill jobba som timvikarie vid ordinarie personals frånvaro, såsom sjukdom eller semestrar. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Enligt överenskommelse.


Ansökan:
På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Kontaktperson, Mia Pilipovic. Skicka dina frågor till Mia.Pilipovic@humana.se. Telefonsamtal undanbedes.

 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-31
Ansök här

Kontaktperson

Mia Pilipovic Rekryteringsansvarig