Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till trevlig man i Huddinge

Ort: Huddinge
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-13
Sista ansökningsdatum: 2022-02-16
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? 

Vi söker nu en personlig assistent till en man i Huddinge! Han bor med sin familj och på fritiden gillar han att skriva och umgås med familjen. Han har MS och behöver därför hjälp i sin vardag. Du är hans förlängda armar och ben och stöttar med exempelvis personlig omvårdnad, förflyttningar och det som kan tänkas uppkomma i vardagen.

Om tjänsten
Vi söker nu en personlig assistent som är intresserad av en tjänst på ca 30%. Arbetstiderna är förlagda till dag- och kvällspass på vardagar. Helgpass kan förekomma.

Vem vi söker
Vi söker dig som är initiativtagande, självgående och inkännande. Vi ser att du inte är rökare och det kan förekomma hund så du bör inte vara pälsdjursallergiker. Erfarenhet av arbete inom vården är meriterande men inte ett krav. Det viktigaste är att du och kunden trivs ihop.

Välkommen med din ansökan!

Anställning/Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2022-02-16
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig