Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent sökes till ung tjej i Nacka

Ort: Nacka
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-05-25
Sista ansökningsdatum: 2022-06-27
Arbetstid: Dag

Är du en kreativ person som tycker om att vara spontan? Då kanske du är min nya assistent!

Jag är en ung tjej som bor tillsammans med min familj och min hund i Nacka. Jag har en muskelsjukdom och behöver hjälp och stöttning med allt det fysiska som kan tänkas uppkomma i vardagen, såsom bland annat på- och avklädning, förflyttningar, handräckning etcetera. Jag pratar själv och för min egen talan. 

Jag söker dig som är flexibel, påhittig och trygg i dig själv. Ibland kan jag må psykiskt dåligt, så det är viktigt att du kan behålla lugnet samt att du har ett stort tålamod. Du behöver ha god fysik då det förekommer manuella lyft och du kan inte vara rädd eller allergisk för hundar. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av socialpsykiatri eller liknande arbete.

Hos mig arbetar man både dag- och kvällstid, vardagar och helg men just nu söker jag någon som kan arbeta enligt följande schema:

Måndagar 07:00-12:20 (12:50) samt 17:00-22:00
Onsdagar 07:00-09:00 samt 15:40-22:00
Torsdagar 07:00-10:30 (11:05) samt 14:20-22:00

Jag ser fram emot att höra från dig. Välkommen med din ansökan!

Tjänstgöringsgrad:
75%
Anställning/Varaktighet: Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform 'så längre uppdraget varar' samt timanställning
Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.
Tillträde: Enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Ansökan: Din ansökan kommer läsas av personal vid Humana, av kunden och dennes anhöriga. Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-06-27
Ansök här

Kontaktperson

Malin Hellberg Rekryteringsansvarig