Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent som gillar att laga mat!

Ort: Vaggeryd
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-14
Sista ansökningsdatum: 2022-01-28
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.


Vi söker en personlig assistent till vår kund boendes i Skillingaryd utanför Vaggeryd. Kunden är en man i 60-års åldern som bor själv i sin lägenhet. På grund av sin funktionsvariation är mannen i behov av personlig assistans gällande bland annat på- och av klädnad, matsituation samt personlig omvårdnad och du är kundens ”armar och ben” när du arbetar. Du hjälper även kunden med bland annat hushållssysslor, matlagning och tvätt samt andra förekommande sysslor i ett hem. 

Kunden är praktiskt lagd och intresserad av bland annat matlagning samt tycker mycket om att lyssna på ljudböcker och lösa melodikrysset. Kunden tycker även om att vara utomhus i naturen.

Till denna kund söker vi dig som är intresserad av att arbeta som vikarie för en tjänst på ca 45%.Vi söker också timvikarier som kan täcka upp när ordinarie personal har semester eller har sjukfrånvaro. Delar du kunds intressen ses detta som en fördel men självfallet är personkemin avgörande. 

Tidigare erfarenhet inom vårdyrke är meriterande men inget krav. Dock krävs körkort.

Vi arbetar utifrån värdegrunden glädje, ansvar och engagemang.
Vem är du?
  Vi söker dig som är trygg och stabil i dig själv. Tycker du om att laga mat och har koll på teknikbitar som datorer och surfplattor då kanske detta är något för dig? Är du den som kan " känna av stämningen" och är social samtidigt som du gillar att känna dig stolt över att hjälpa någon annan? Känner du igen dig så tveka inte att söka redan idag!

Specifikation:

-Erfarenhet av vård, omsorg eller personlig assistans är meriterande

-Körkort och tillgång till egen bil är ett krav

-Ej rökare 

-Ej allergisk mot pälsdjur


Arbetstider:
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta på ett föräldravikariat på ca 45% på schema. Arbetstiderna varierar men är förlagda vardagar 08.30-15.00 alternativt 17.30-22.00 samt söndagar med delad tur på 09.00-15.00 och 17.30-22.00.


Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övrig ersättning enligt kollektivavtal. 


Tillträde: Enligt överenskommelse.


Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Sista ansökningsdag för tjänsten är. Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-01-28
Ansök här

Kontaktperson

Marina Dahlin Rekryteringsansvarig