Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent som talar bosniska/serbiska eller kroatiska, 60%

Ort: Osby
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-09
Sista ansökningsdatum: 2021-05-10
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker en personlig assistent till vår kund i Osby som är en kvinna på 59 år som lever med en utvecklingsstörning och nedsatt funktionsnedsättning i kroppen. Du kommer arbeta på ett rullande schema med varierande arbetstider 08:00-16:00, 16:00-22.00 samt nätter 22:00-08:00 på natten ingår 4 timmar väntetid.

Vår kund behöver hjälp med personlig omvårdnad, kommunikation, matsituationer och vid olika typer av aktiviteter. Hon tycker om att gå på promenader, kolla på Tv och måla.

Vår kund trivs bäst med kvinnliga assistenter och vi välkomnar därför kvinnliga sökanden. Du som söker skall även prata bosniska/serbiska eller kroatiska, då kvinnan ej talar svenska. Vi ser också att du är en person som är glad, har stort tålamod och är noggrann i ditt arbete.Körkort är även ett krav då det kommer ske resor i tjänsten.
 

Tjänsten ska tillsättas omgående och urval kommer därför att ske löpande. Är du intresserad uppmanar jag dig därför att skicka in din ansökan redan idag.

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-05-10
Ansök här

Kontaktperson

Zinnia Örnbielke Rekryteringsansvarig