Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent som tim vid behov till en kvinna i Helsingborg.

Ort: Helsingborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-05-04
Sista ansökningsdatum: 2021-06-30
Arbetstid: Alla

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?  I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.  

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Helsingborg. Vår kund är en glad och trevlig kvinna i 60-årsåldern som lever med Devics sjukdom.  

Som personlig assistent hos henne kommer du att vara till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar stöd och hjälp i vardagen med personlig omvårdnad, hushållssysslor, följa med vid aktiviteter mm.

Vi söker dig som är intresserad av en tjänst som tim vid behov. Arbetspassen är förlagda på vardagar 9:00-16:00 eller 16:00-21:35 och på helger 10:00-17:25 eller 17:25-22:35.

Tidigare erfarenhet inom vården eller assistans kan vara en fördel men det viktigaste är att du är en glad och positiv kvinna som gillar ordning och reda. Du får gärna ha en del livserfarenhet och vara trygg i dig själv. Eftersom det finns katt i hemmet är det viktigt att du inte har pälsdjursallergi.

Mer information fås vid en eventuell intervju

Lön: Lönen fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.  

Tillträde: Enligt överenskommelse

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-06-30
Ansök här

Kontaktperson

Katarina Roos Rekryteringsansvarig