Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till 11-årig pojke i Kungsbacka & Frillesås

Ort: Kungsbacka
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-05-06
Sista ansökningsdatum: 2022-06-06
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vi söker nu personliga assistenter till en av våra barnkunder i Kungsbacka/Frillesås.

Om tjänsten:
Vår kund är en glad liten kille på 11 år. Han bor i Kungsbacka och Frillesås tillsammans med sin familj. Vi söker nu efter personliga assistenter som kan vara honom behjälplig med allt som står på livets agenda.
Han har ett omfattande vårdbehov och har bland annat trach (tracheotomi) samt peg (gastrostomi) och är därför i behov av assistans dygnet runt. Som hans assistent kommer du att få hjälpa till med påklädning, personlig omvårdnad och mycket därtill.

Vi söker dig som:
-Har erfarenhet från en liknande roll
-Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
-Undersköterska är meriterande, men inget kravRollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och ta stort ansvar. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att tidigare arbetat med barn eller som personlig assistent. Det är viktigt att du som söker är trygg i dig själv, lugn och kan ta egna initiativ.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten är på ca 90% Din arbetsplats är förlagd i Kungsbacka samt Frillesås. Du arbetar dag/kväll//natt vardag samt helg.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: När vi hittat rätt assistent för vår kund. Så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-06-06
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig