Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till 11-årig pojke i Mölnlycke!

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-04-16
Sista ansökningsdatum: 2021-05-17
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Är du vår kunds nya assistent?

Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med vår 11-åriga barnkund som bor med sin familj i Mölnlycke. I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten:

Vår kund är en liten kille på 11 år som har autism samt en intellektuell funktionsnedsättning. Han har ett stort tillsyn och omsorgsbehov. Han tycker mycket om att vara ute på promenader i ur och skur. Du som söker bör med fördel dela hans intresse och ta på dig kläder efter väder och följa med honom ut på upptäcktsfärd. Det gäller att du är snabb och kvick så du hinner med i hans tempo. Du kommer likaså att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag som på/ avklädning och personlig omvårdnad, stöttning och tillsyn vid maten.
I hemmet finns 2 innekatter så du bör inte vara rädd eller allergisk mot katter.


Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Deltid ca 50 %. Passen är förlagda måndag-fredag 14:30-20:00 samt varannan helg 10:00-16:00.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en SLUV (Så länge uppdraget varar)

Vem är du?
Du som söker har med fördel arbetat med små barn på förskola eller liknande, eller har efatrenhet av autism. Vi söker dig som är positiv och lättsam med barnasinnet kvar. Du är van vid att ta ett stort ansvar och har förmågan att skapa goda relationer. Du är en stabil person med hög arbetsmoral och i bra fysisk form.


För denna tjänst krävs det:

- Att du pratar flytande svenska

- Arbetat tidigare med personer som har autism
-
Erfarenhet av arbete med mindre barn t.ex. på förskola
- Ej allergi mot katter (finns 2 st i hemmet)

Det är även meriterande om du har:

B-körkort


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2021-05-17
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig