Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till 13-årig kille i Stockholm

Ort: Stockholm
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-12-22
Sista ansökningsdatum: 2022-01-31
Arbetstid: Kväll

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Kunden är en glad 13-årig kille som har autism och en utvecklingsstörning och är i behov av assistans i sin vardag. Som personlig assistent kommer du att vara behälplig med allt som tillhör vardagen, till exempel vid matsituationen, aktiviteter både i och utanför hemmet. Han kommunicerar genom teckenspråk och bilder, så har du som assistent tidigare erfarenhet av detta är det meriterande för tjänsten. Kunden tycker om att leka i sandlådan, gunga, kolla på tv och sin ipad samt att lägga pussel. Det är viktigt att du som assistent är uppmärksam då kunden behöver ständig tillsyn. Det finns en rullstol i hemmet som han kan använda om han vill, annars går han själv.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Vi tillämpar anställningsformen 'så länge uppdraget varar', schemaraden är 16 h/v och passen är förlagda måndag-torsdag kl.16:00-20:00.
Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.
Tillträde: Omgående.

Vem är du?
Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer och som är van vid att ta ansvar. Som person är du glad och lyhörd i ditt arbete. Du är uppmärksam och tycker om att ta initiativ men kan också följa de rutiner som finns i arbetet. Vi ser gärna kvinnliga sökande för tjänsten. 

För denna tjänst krävs det att du har:
goda kunskaper i svenska.
- erfarenhet av en liknande roll.

Det är även meriterande om du har:

- erfarenhet av teckenspråk.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Kväll
Sök jobbet senast 2022-01-31
Ansök här

Kontaktperson

Elin Hjerén Rekryteringsansvarig