Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till 14-årig flicka i Västra Frölunda!

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-17
Sista ansökningsdatum: 2022-02-06
Arbetstid: Dag

Personlig assistent till 14-årig flicka i Västra Frölunda!

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv? Där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana! Läs mer på www.humana.se

Vi söker nu en personlig assistent till en av våra kunder i Västra Frölunda Göteborg.

Om tjänsten:

Vår kund är en 14-årig flicka som bor tillsammans med sin familj i Västra Frölunda.

Hon tycker bland annat om att gå på Liseberg, bada i badkar, vara ute i skogen, gunga på lekplatser och bygga med klossar Hennes största intresse är Lego. Hon tycker även om att titta i böcker och att ta en promenad.

Som assistent för flickan fungerar du som hennes stöd i vardagen. Arbetsuppgifterna består bland annat av att hämta henne från skolan, hjälpa till med omvårdnad som bad och hygien, stöttning i matsituationer och med lättare förflyttningar. Du hjälper även till med att dosera insulin då hon har diabetes,  detta med stöd av hennes föräldrar. Flickan har även Epilepsi och krampanfall förekommer ett par gånger per vecka.

I ditt arbete som assistent bidrar du med idéer och kreativitet kring aktiviteter och lekar som ni kan hitta på tillsammans. Du finns också som ett stöd i hennes träning som syftar både till att utveckla hennes kommunikation och motorik, vilket bland annat innebär att du uppmuntrar till socialt samspel.

Vi söker dig som:

Vi söker dig som är energisk, ambitiös och kreativ. Du tycker om att hjälpa andra människor och har ett genuint intresse av att arbete med barn. Du orkar "ta det extra steget" och drivs av att hjälpa henne i hennes utveckling. Du har lätt för att ta initiativ och är ordningsam vilket leder till att du tar stort ansvar i ditt arbete. Det är ett krav är att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

Är införstådd i att när man jobbar som Personlig assistent åt ett barn så jobbar man även i en familj och kommer därför behöva träffa och fungera ihop med såväl syskon som föräldrar.

Det är meriterande om tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionshinder och du får gärna ha erfarenhet som till exempel undersköterska, fritidsledare eller förskollärare. Det är dock inget krav och störst vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det viktigaste är att du brinner för att arbeta som personlig assistent till den här tjejen!

Körkort är ett plus men inget krav.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid och varaktighet: Deltid 32 %. Du arbetar varannan vecka, jämn vecka enligt följande:

- Måndag 15.15–20.00
- Onsdag 15.15-20.00
- Fredag 15:15-20.00

Samt en av helgdagarna lördag eller söndag 10.00–18.00. 

Arbetsdagarna går att ändra i samråd med arbetsledare och övriga assistenter.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige.

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-02-06
Ansök här

Kontaktperson

Camilla Lindeborg Rekryteringsansvarig