Hem

Kontaktuppgifter

Kontakta oss

Fler kontaktuppgifter

Publicerad: 2023-09-29

Personlig assistent till 14-årig kille, delvis dubbelassistans!

Om tjänsten

Vill du bli min nya assistent?

Jag är en kille på 14 år, jag bor med min familj i Torslanda och går i skolan i Västra Frölunda. Jag behöver nya assistenter och jag skulle gärna vilja ha någon som har barnasinnet kvar, som är påhittig, positiv och kan hjälpa mig att lära mig saker. Med mig är det oftast full fart och jag älskar att hoppa studsmatta, bada, spela och lyssna på musik, åka på utflykter till olika lekplatser och när Liseberg är öppet åker jag ALLT där. Det är det roligaste som finns! Jag rider på ridklubb en gång i veckan också så du får inte vara allergisk eller rädd för hästar.
Jag har en kognitiv funktionsnedsättning och autism som för mig innebär att jag inte pratar inte med ord eller går helt själv. Jag gör mig förstådd genom kroppsspråk, olika tecken och bilder. När jag går så vill jag gärna ha dig som stöd men jag har också min rullstol. Jag behöver också hjälp med att äta, gå på toaletten, klä på mig och leka.

För mig spelar det inte så stor roll hur gammal du är, men du behöver vara en stabil person med hög arbetsmoral. Om du har jobbat med barn med autism och andra funktionsvarianter tidigare är det ett jättestort plus. Om du dessutom har jobbat som personlig assistent hos barn tidigare är det ett ännu större plus för då vet du redan hur det är att jobba i en familj. Du får inte vara rökare och du måste prata tydlig svenska.

Förmodligen har du annan sysselsättning så som studier eller liknande och vill kombinera dessa med ett långsiktigt extraarbete.

Arbetstid/Varaktighet: Måndagar, onsdagar och torsdagar på fast schema samt 2-4 helgpass per månad. Arbetspassen på vardagarna ligger mellan 16:30-21:30. Du startar då ditt arbetspass på pojkens skola i Västra Frölunda och slutar ditt pass i pojkens hem i Torslanda. På helgerna arbetar du från 07:00-16:30 eller 10:00-21:30 en eller båda dagar, dubbelassistans ett antal timmar mitt på dagen för att hitta på roliga aktiviteter. Goda förbindelser med kollektivtrafik finns, det går expressbuss precis utanför kundens hem ca 20 min till Gbg centrum. Under lov finns mer arbetstimmar för den som vill då det under vardagar motsvarar de tider som normalt är förlagda på helger. 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående start

Vad händer nu?  
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Entligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan! 

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig