Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till 14-årig tjej! Vikarie på helger & lov, flexibelt

Ort: Tjörn
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2023-05-29
Sista ansökningsdatum: 2023-06-30
Arbetstid: Sommarjobb

Är du student och söker sommarjobb med möjlighet att välja veckor själv, eller har du kanske ett deltidsarbete på veckorna och vill jobba lite extra på helgerna? Vi söker efter en kvinnlig assistent till vår 14-åriga kund i Skärhamn med nästintill obegränsad flexibilitet för rätt person!

Flickan har en CP-skada, grav synskada samt epilepsi och bor på Tjörn tillsammans med sin familj. Hon har ett stort dagligt hjälpbehov och du kommer att vara en viktig del av att få dagarna att fungera på bästa sätt för henne. Du kommer att vara ett stöd i allt från förflyttningar, tillsyn, matning samt att skapa en meningsfull fritid för flickan.

Vi söker dig som:
Vi söker dig som är tjej/kvinna, ansvarsfull och en framåt person. Du är energisk och tycker om att genomföra aktiviteter med din kund. Du tycker om barn och barnens aktiviteter såsom skoj och bus! Du bör också ha fysik att kunna utföra sjukgymnastik med flickan och klara en del lyft. Vara plikttrogen och kunna följa instruktioner. Det är meriterande om du jobbat med liknande arbetsuppgifter innan men inget krav, det viktigaste är att personkemin mellan dig, vår kund och hennes familj.

Arbetstid/Varaktighet - 
Tjänst 1: 
Vi söker nu någon för en flexibel tjänst på lov och röda dagar! Perfekt för dig som fyllt 18 år och studerar. För rätt person anpassas arbetet i den mån det går efter hur mycket du kan och vill arbeta under loven.

Tjänst 2: Vi har utöver den rörliga tjänsten även möjlighet att erbjuda ett fast helgschema varannan helg hela året runt för den som är intresserad, tjänst ca 30%.
Du arbetar då fredag, lördag och söndag alla jämna veckor. Arbetstiderna ser ut enligt nedan:
Jämna fredagar 16:30-21:00
Jämna lördagar 10:00-21:00
Jämna söndagar 10:00-21:00

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.
Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Sommarjobb
Sök jobbet senast 2023-06-30
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig