Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till 15-årig flicka i Kungsbacka!

Ort: Kungsbacka
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-14
Sista ansökningsdatum: 2022-02-14
Arbetstid: Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Vår kund är en härlig tjej på 15 år som bor i Kungsbacka.
Nu söker vi dig som vill arbeta som hennes personliga assistent.

Om tjänsten:
Flickan bor tillsammans med sin familj i centrala Kungsbacka. Hon tycker mycket om musik och åker gärna på olika utflykter. Ett av hennes stora intressen är att bada och hon tycker om att tillbringa tid på simhallen och på somrarna leker och busar hon gärna på stranden. Hennes andra stora intresse är musik och hon tycker mycket om att ha musik runt sig. Flickan har epilepsi och en utvecklingsstörning, och som assistent hjälper du henne med det som dyker upp i hennes vardag. I arbetet ingår även medicinhantering.

Vi söker dig som:
Vi söker dig tjej/kvinna som är lugn, lyhörd och ansvarstagande. Du tycker om att vara kreativ och är påhittig när det gäller aktiviteter som ni kan hitta på tillsammans. Det är viktigt att du uppskattar både fartfyllda aktiviteter som lek och bus, men även lugnare stunder. Du får gärna ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat med barn med särskilda behov av stöd. Personkemi med flickan och hennes familj är avgörande och går före erfarenhet/utbildning och därför kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi tror att du är rökfri och talar flytande svenska då det är en förutsättning för att ni ska kunna kommunicera med varandra.

B körkort är önskvärt men inget krav.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Tjänstgöringsgrad 55% med chans till en större tjänst. Arbetspassen är förlagda alla dygnets timmar. Önskvärt att du som söker kan hoppa in på extra pass med kort varsel vid t.ex. sjukdom i gruppen eller annan ledighet.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal.

Tillträde: Omgående. Vänta inte med din ansökan då vi tillsätter tjänsten löpande.

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.


Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från Polisen med hjälp av Bank-ID, på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Om du inte har Bank-ID beställer du istället registerutdrag via denna länk: 
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/blanketter---barn-med-funktionsnedsattning/

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande – Dag, Kväll, Natt, Helg
Sök jobbet senast 2022-02-14
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig