1. Du är här: Personlig assistent till 16-årig kille i Åmål! Extrajobb

Personlig assistent till 16-årig kille i Åmål! Extrajobb

Stad: Åmål
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2019-09-12
Sista ansökningsdatum: 2019-10-12
Arbetstid: Varierande - dag, kväll, helg
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Humana söker en personlig assistent till vår kund som bor med sin familj i Åmål.

Om tjänsten:
Vår kund är en aktiv, glad och social kille som gillar när det händer något. Han har ett stort sportintresse och gillar att träffa sina kompisar. Han har muskelsjukdom och är rullstolsbunden. Arbetsuppgifterna består av att hjälpa kunden i vardagen där funktionshindret sätter gränser. Du ska hjälpa vår kund med personlig omvårdnad och hans dagliga aktiviteter i och utanför hemmet.

Vi söker dig som:

Vi söker dig, kille eller tjej, gärna 18-25 år som är ödmjuk, glad och positiv. Vi ser gärna att du är initiativtagande och delar kundens fysiska idrottsintressen. För att du lättare ska passa in i kundens liv och familj är det viktigt att du är flexibel då resor förekommer utanför regionen. Du får gärna ta egna initiativ och komma med förslag vad ni ska göra men det är lika viktigt att du har förmåga av vara ”standby” vid vissa tillfällen.

Då vår kund är en ung person söker vi dig som planerar och kan tänka dig att bygga en långsiktigt arbetsrelation med vår kund. Vi ser gärna att du har barn-/ungdomsutbildning eller tidigare erfarenhet från liknande arbete.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre.

Arbetstid/Varaktighet: Ca 15% tjänstgöringsgrad (Ca 5 timmar/vecka, finns goda chanser att arbeta mer) Särskilt på lov.
Dagtid vardagar i huvudsak, men även andra pass kan förekomma

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansökan: På Humana arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. Det är även viktigt att du tror på vår vision - Alla har rätt till ett bra liv. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 8 000 människor. Vi arbetar efter visionen ”Alla har rätt till ett bra liv”. Läs mer på www.humana.seEnligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9)

Arbetstid / Varaktighet: Deltid / Varierande - dag, kväll, helg
Sök jobbet senast 2019-10-12
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint