1. Du är här: Personlig assistent till 16 årig kille på värmdö, deltid

Personlig assistent till 16 årig kille på värmdö, deltid

Stad: Värmdö
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2020-03-10
Sista ansökningsdatum: 2020-04-10
Arbetstid: Alla

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Nu söker vi en personlig assistent till en 16-årig kille med autism som bor på Värmdö.

Om tjänsten:

Tjänsten är främst förlagd 2-3 kvällspass på 2 veckor samt extra vid behov. Det finns också möjlighet att få jobba under sommaren.

Kunden gillar att läsa och rita, men också att simma, cykla, sjunga, spela musik, leka och busa. Hans autism gör det svårt för honom att förstå och tolka och förstå sin omvärld. Därför behöver han dig som assistent för att kunna vara självständig i sin vardag. Du hänger med på alla aktiviteter, stöttar i kommunikation och i hans sociala kontakter och hjälper honom att utvecklas.

Vi söker dig som:

 Vill arbeta med barn och har förmågan att inspirera och stötta en glad och pigg 16-årig kille i hans utveckling.

-Du som söker tjänsten bör vara pedagogisk och lekfull samt gärna ha erfarenhet från barn med särskilda behov och autism sedan tidigare. Det allra viktigaste är att personkemin stämmer mellan dig, kunden och familjen.

-Det är meriterande om du har en utbildning inom området- barn, pedagogik, vård eller tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent.

-Det finns katt i hemmet så du bör inte vara pälsdjurs allergiker.

-Kan beställa ett utdrag från polisens belastningsregister.

Vi ser gärna sökanden som är över 20 år. Som person är du bra på att förstå och tolka andra personers känslor och behov.

Vi hoppas att tjänsten känns rätt för dig, varmt välkommen med din ansökan

 

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

 

Tillträde: Snarast enligt överenskommelse

 

Att jobba på Humana 

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig 

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

 

Vad händer nu?  

Sista ansökningsdag för tjänsten är 20200410Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

 

Entligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/blanketter/

Blanketten du ska välja heter LSS – utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9).

 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2020-04-10
Ansök här

Kontaktperson

Nathalie Claeyssens Rekryteringsansvarig