Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till 17 årig kille på Hisingen! 60%

Ort: Göteborg
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-04
Sista ansökningsdatum: 2021-11-04
Arbetstid: Varierande - Dag, Kväll

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro? I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten
Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med vår 17 åriga kund och göra hans vardag till den bästa. Han bor tillsammans med sin familj på Hisingen. Han har en CP-skada med muskelspänningar vilket medför att han inte kan sitta eller stå själv. Han har inget eget tal utan gör utrycker sig med ljud som berättar hur han mår. Det är därför av stor vikt att du som arbetar med honom är lyhörd inför hans behov. Han får ibland epileptiska kramper och matas med hjälp av sond. Du kommer att få hjälpa till med allt som kan tänkas uppkomma i hans vardag så som påklädning och personlig omvårdnad. Kunden behöver hjälp med flera förflyttningar varje dag så det är bra om du som hans assistent är i god fysisk form. Bostaden är handikappanpassad och det finns taklyft. Han tycker om att spela fotboll tillsammans med sina assistenter vilket är kul om även du gör det!

Arbetstid och tjänstgöringsgrad: Tjänsten är på 60%. Du arbetar vardagseftermiddagar 16:00-22.00 och på helgen arbetar du 8:00-14:00 eller 14:00-22:00. Vid skollov finns möjlighet till längre arbetspass då kunden inte är i skolan. Anställningen löper så länge assistansuppdraget varar.

Lön: Timlönen är fast enligt överenskommelse och övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde: När vi har hittat rätt person till vår kund. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen så vänta inte med din ansökan.

Vem är du?
Egenskaper som vi värdesätter hos dig är tålamod och uthållighet, du är driven och tar tag i att aktivera vår kund. Vidare är du flexibel och plikttrogen. Du behöver vara i god och stark fysisk form då du kommer genomföra en del förflyttningar. Rollen som personlig assistent ställer höga krav på förmågan att skapa goda relationer. Vi söker dig som är social och som är van vid att ta ett stort ansvar. Du får gärna ha erfarenenhet sedan tidigare av arbete som personlig assistent och av sondmatning.  Avgörande för denna tjänst är personkemin mellan dig, kunden och hans familj.

För denna tjänst krävs det att du har:
- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Har en god fysisk form

Det är även meriterande om du har:
- Erfarenhet av en liknande roll
- Erfarenhet av sondmatning

Enligt lag (2010:479), om registerkontroll av personal som ska utföra vissa insatser åt barn med funktionsnedsättning, krävs att vi som arbetsgivare begär ett registerutdrag från alla anställda som ska arbeta som personlig assistent åt ett barn under 18 år. Registerutdraget ska lämnas till oss som arbetsgivare innan påbörjad anställning. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Blanketten du ska välja heter Arbeta med barn med funktionsnedsättning (442.9).


Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan!

Arbetstid / Varaktighet: / Varierande - Dag, Kväll
Sök jobbet senast 2021-11-04
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig