Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till 18 årig kille i Åmål 25%

Ort: Åmål
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2022-01-10
Sista ansökningsdatum: 2022-02-10
Arbetstid: Dag

Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor ett bra liv och där du erbjuds ett viktigt och spännande jobb? Välkommen till Humana.

Om tjänsten:
Vår kund är en aktiv, glad och social kille på 18 år som bor med sin familj i Åmål. Han har ett stort sportintresse och gillar att träffa sina kompisar. Han har muskelsjukdom och är rullstolsburen. Arbetsuppgifterna består bland annat av att vara en hjälpande hand där funktionshindret sätter gränser. Av/påklädning, personlig omvårdnad samt hans dagliga aktiviteter och intressen. Du kommer att vara med vår kund i skolan.

Vi söker dig:
Som är mellan 25–35 år gammal som är ödmjuk, glad och positiv. Vi ser gärna att du är initiativtagande och delar kundens fysiska idrottsintressen. För att du lättare ska passa in i kundens liv och familj är det viktigt att du är flexibel då resor förekommer utanför regionen. Du får gärna ta egna initiativ och komma med förslag vad ni ska göra men det är lika viktigt att du har förmåga av vara ”standby” vid vissa tillfällen.

Krav:
-Rökfri
-B-körkort (det är ett plus om du har egen bil)

Då vår kund är en ung person söker vi dig som planerar och kan tänka dig att bygga en långsiktig arbetsrelation med vår kund. Vi ser gärna att du har barn-/ungdomsutbildning eller tidigare erfarenhet från liknande arbete.

Vi erbjuder: Ett spännande och varierat arbete med goda anställningsvillkor, som präglas av ett stort engagemang för våra arbetsuppgifter. Varje framgång för våra kunder är en framgång för oss. Vi är aldrig färdiga utan alltid på väg att bli bättre!

Arbetstid/Varaktighet: Tjänsten 25% på fast schema, arbetstiden är 5:30-17:00 på vardagarna. Vi ser gärna att du som söker denna tjänsten kan vara flexibel och hoppa in extra vid behov.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.

Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor.  

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.  

Läs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. 

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. 
För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Dag
Sök jobbet senast 2022-02-10
Ansök här

Kontaktperson

Louise Klint Rekryteringsansvarig