Hem 08-599 299 00 Växeln är öppen vardagar 8-17
Kontakta oss Fler kontaktuppgifter

Personlig assistent till 18-årig kille i Angered!

Ort: Kungälv
Yrkesroll: Personlig assistent
Publicerad: 2021-10-11
Sista ansökningsdatum: 2021-11-30
Arbetstid: Alla

Om tjänsten:
Vår kund en livsglad 18-åring kille med glimten i ögat, han söker nu efter en flexibel personlig assistent. Detta innebär att du är hans förlängda armar och ben och ett stöd för honom i alla möjliga situationer som tex vid rehabiliteringsträning, i skolan, på fritiden på gymmet och framför TV:n hemma i soffan. Du kommer att hjälpa till med hygienen som tex vid dusch och toalettbesök.

Kunden bor i Angered under veckorna där han studerar. Varannan helg och på lov är han hemma hos familjen i Skärhamn på Tjörn. Kan du arbeta på båda orter är detta ett stort plus. 
Kunden har en svår CP skada och har stomi, har du erfarenhet av detta är det meriterande men inte ett krav. Då vår kund har svårt att kommunicera via tal är det viktigt att du är lyhörd och uppmärksam, dels för att förstå vad kunden vill och dels för att kunna kommunicera det vidare till människor han möter. Har du tidigare erfarenhet av den här typen av kommunikation är det bara positivt!
Vi vill att du ser långsiktigt på ditt arbete då det kräver en tids introduktion och god kännedom om kunden och arbetsrutinerna.

Kvalifikationer:

- Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.
- Erfarenhet av att arbetat som personlig assistent eller motsvarande
- B-körkort (du kör kundens anpassade bil till och från aktiviteter)
- Rökfri
- Ej allergisk.
- Simkunnig, då du följer med vår kund till badhuset.
- Att du ser långsiktigt på ditt arbete.


Vi söker dig som:
Vår kund välkomnar både manliga och kvinnliga sökande. Du som söker bör vara ansvarsfull och ha god arbetsmoral, det är av stor vikt att du förstår vilket ansvar yrket innebär. I övrigt ser vi gärna att du är positiv, flexibel och lättsam. Erfarenhet av personlig assistans eller relevant utbildning är meriterande, men ej ett krav. Då arbetet innefattar lyft så krävs det att du har en relativt god fysisk styrka. 

Arbetstid/Varaktighet: Tjänst ca 90%. Arbetstiderna är förlagda på dygnets alla timmar och på schemat arbetar du varierat dag, kväll, natt, långpass dag-kväll eller dygn.

Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Att jobba på Humana 
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom personlig assistans, individ- och familjeomsorg, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS, Lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade. Humana har 16 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som utför omsorgstjänster till över 9 000 människor. Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med trygga anställningar. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del av detta arbete. Vi arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund - engagemang, glädje och ansvar. Våra värdegrundsord är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos digLäs mer om hur det är att jobba som personlig assistent hos oss på Humana HÄR 

Vad händer nu?  Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga. För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. 

Välkommen med din ansökan! 

Arbetstid / Varaktighet: / Alla
Sök jobbet senast 2021-11-30
Ansök här

Kontaktperson

Emmelie Karlsson Rekryteringsansvarig